ГРОШІ

Лікарня Переяслава планує витратити понад 1 мільйон гривень на операційне обладнання

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 9 до 23 серпня оголосили 4 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 13 до 21 серпня. Замовник – Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”. Заповідник передбачив 114 тисяч 500 гривень на 1000 літрів бензину А-95 та 1000 літрів дизельного пального. ТОВ “УКРПЕТРОЛЦЕНТР” із Києва виграло тендер із пропозицією 111 тисяч гривень. Повинне постачати пальне до кінця року.

Із 16 до 26 серпня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні передбачили на стельову операційну світлодіодну лампу 393 тисячі 600 гривень. Переможець торгів повинен буде поставити її до 30 вересня.

Із 16 до 27 серпня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. А на устаткування для операційних блоків – ендоскопи, гастрофіброскопи, ендоскопічне джерело світла – готові витратити щонайбільше 795 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде поставити це до кінця року.

Із 21 до 29 серпня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. 71 тисячу 640 гривень планують витратити в університеті на 9 тисяч кубометрів газу для опалення двох гуртожитків із вересня до кінця року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславське ВУКГ закупить 250 світлодіодних ламп на 10 Вт та 600 світлодіодних ламп на 38 Вт у ТОВ “Компанія “ВЕСТДЕВЕЛОПМЕНТ” із Києва за 227 тисяч 790 гривень. Могли ж на це витратити щонайбільше 240 тисяч гривень. Переможець торгів поставить їх до 30 вересня.

Виконавчий комітет Переяславської міської ради на розробку звіту про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована на вулиці Михайла Грушевського, 57 б у Переяславі, передбачав 6 тисяч 870 гривень. Переможець торгів повинен буде надати послуги до кінця року. ТОВ “Біном-Груп” із Полтави зголосилося надати цю послугу до кінця року за 4 тисячі 900 гривень.

НІЕЗ “Переяслав” замовив 35 тисяч кВт*год. електроенергії для живлення 9 музеїв та двох адмінбудівель з вересня до кінця 2024 року за 277 тисяч 569 гривень 98 копійок у ПП “ЕНЕРГОТРАНСЗАХІД” зі Львова. Передбачали ж на це щонайбільше 286 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на серпневій сесії міськради Переяслава виділили 1 мільйон 480 тисяч гривень на капітальний ремонт водопровідних мереж на вулиці Покровській у Гланишеві. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору