ЖИТТЯ

На Київщині вночі 23 серпня працювала ППО: росіяни знову атакували дронами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 23 серпня ворог атакував двома балістичними ракетами “Іскандер-М”/KN-23 та 16-ма ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО збили 14 шахедів у Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях. Ще два – локаційно втрачені, інформація щодо руйнувань не надходила. Про це у Facebook повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, передає Інформатор.

У Київській ОВА повідомили, що вночі ворог намагався атакувати Київщину ударними дронами. В регіоні працювали сили ППО, ворожі цілі були знищені. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури та постраждалих немає. Падіння уламків збитих цілей фіксується поза межами населених пунктів.

У Черкаській ОВА повідомили, що в області працювала ППО. За попередньою інформацією, відбулось падіння ракети на відкриту територію в межах обласного центру. Унаслідок цього зайнялась деревина, що там зберігалась, пожежу оперативно ліквідовано. Уламками пошкоджено сусідні споруди приватних підприємств, вікна в магазині, кілька автомобілів. Також у Черкаському районі знищено шахед, без наслідків. Обстеження території триває.

У Сумській ОВА повідомили, що вночі та зранку росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 47 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська, Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Новослобідська, Березівська, Глухівська, Есманьська, Свеська, Ямпільська громади.

Нагадаємо, що вночі 22 серпня росіяни атакували Україну балістичними ракетами та дронами. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору