ЖИТТЯ

Жителька Переяславщини замовила через Instagram нижню білизну, отримала зовсім іншу: гроші їй не повернули

Як минули останні дні на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 21, 22 та 23 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

21 серпня, 21:08. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилась, що буянить п’яний чоловік, з яким вона розлучається. Викликала наряд поліції. Правоохоронці склали тимчасовий заборонний припис.

23 серпня, 0:45. Переяслав. Заявниця повідомила, що в її двір заїхало авто Lanos. За її словами, водійка в’їхала у погріб і понівечила клумбу. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та статтею 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння або відмова від проходження огляду на стан сп’яніння).

14:12. Переяслав. Поліціянти виявили на балконі у чоловіка 2001 р.н. зелену подріблену речовину, схожу на наркотичну. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:43. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка 2003 р.н. повідомила, що замовила нижню білизну в Instagram-магазині на 540 гривень. Через тривалий час їй написали, що такого товару в наявності немає та запропонували інший. Вона погодалася, але зрештою їй надіслали зовсім іншу білизну. У підсумку відправник не забрав товар назад і не повернув гроші за нього. Звернулась для інформування та застереження інших від шахраїв.

24 серпня, 3:25. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився на працівників швидкої медичної допомоги, бо ті, мовляв, не хотіли приїжджати та робити йому укол. Як виявилось, заявник був у нетверезому стані та поводився неадекватно.

Також за три доби поліція зареєструвала дев’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, дві у Вовчкові (Переяславська ТГ), по одній у Великій Каратулі (Переяславська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ) і Тарасівці (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 19 серпня жителька Переяславщини перейшла за посиланням на ОЛХ і втратила понад 20 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору