Переяслав Перейти на сайт

Семенівка втретє поспіль виграла Кубок Куклера у Переяславі: у фіналі розгромила 5:0 BOSS

У День Незалежності в Переяславі провели Кубок Куклера. Знову перемогла Семенівка.

У суботу, 24 серпня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі провели традиційний Кубок Куклера із мініфутболу 8х8. Взяли участь 8 команд. Перемогу втретє поспіль здобула Семенівка зі Студениківської громади. Окрім того, кожна команда зробила заявковий внесок 1500 гривень, які передадуть на потреби ЗСУ. Про це повідомляє Інформатор.

Учасників розділили на дві групи по 4 команди. Грали за коловою системою. Переможці груп проходили до фіналу, другі місця вирішували між собою, хто здобуде “бронзу”. Грали на половині стандартного поля, матчі тривали по 30 хвилин.

У групі А перше місце посів переяславський BOSS. Спочатку він зіграв унічию 2:2 із Вовчковом (Переяславська ТГ), потім переміг переяславські “Бурти” 3:2, а в останньому матчі впевнено розібрався із переяславським “Матадором”, який виставив на турнір склад із вихованців своєї футбольної школи, – 5:1. Другими у групі стали “Бурти”, вони набрали 6 очок, обігравши 4:0 “Матадор” та 8:3 Вовчків. Якраз поразка від “Буртів” позбавила вовчківчан першого місця та опустила аж на третє, бо того вони розгромили “Матадор” 8:1 та мали нічию із BOSS. Зрештою так і залишилися із 4 очками в активі.

Група А

  1. BOSS – 7 очок
  2. “Бурти” – 6
  3. Вовчків – 4
  4. “Матадор” – 0

У групі Б Семенівка, у складі якої грали переважно найкращі футболісти Переяславщини, які недавно, скажімо, представляли дівичківський “Дніпро” у Суперлізі Лівого берега, здобула три перемоги: 2:1 над переяславським Farmer’s food, 2:0 над переяславським “Патріотом”, із яким торік грала у фіналі, 4:0 над ДЮСШ Переяслав. ДЮСШ, основу якої складали переважно футболісти Ratybor, який нещодавно виступав у “Лізі дворів”, забрала друге місце, обігравши 2:1 “Патріот” та 3:0 Farmer’s food. У так званому “матчі престижу” “фермери” перемогли “патріотів” 1:0.

Група Б

  1. Семенівка – 9
  2. ДЮСШ Переяслав – 6
  3. Farmer’s food – 3
  4. “Патріот” – 0

У фіналі якісної боротьби не вийшло. Семенівка значно переважала за класом BOSS, тож спокійно перемогла 5:0. У матчі за третє місце було цікавіше, хоча ДЮСШ й тримала ситуацію під контролем. Зрештою лише перед самісіньким фінальним свистком “Бурти” змогли скоротити своє відставання до мінімуму 2:3, але таким рахунок і залишився.

Семенівка, нехай і без футболістів із цього села, виграє Кубок Куклера у 2022-му, 2023-му та тепер 2024-му. До неї останнім переможцем був ще “Переяслав-БРСМ”.

Для довідки. Георгій Куклер – відомий у Переяславі спортсмен (дворазовий чемпіон України з легкої атлетики) та музикант. Турнір його пам’яті проводять з 2002 року. Цьогоріч він відбувся 22-й раз.

Нагадаємо, що 18 серпня завершився чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Про останній тур – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.