ЖИТТЯ

26 серпня росіяни масовано атакують Україну дронами та ракетами: перші наслідки на Київщині

Всю ніч та ранок росіяни атакують Україну ракетами та дронами. Які перші наслідки на Київщині?

Протягом ночі та ранку 26 серпня російські війська масовано атакують територію України ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Попередньо, намагаються поцілити по енергетичних об’єктах. Постраждали 15 областей країни, заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. На Київщині повітряна тривога триває із 2:51. У регіоні є пошкодження інфраструктурних об’єктів та поранена людина. Про це о 10:11 повідомили у Київській ОВА, передає Інформатор.

“Всю ніч та ранок ворог атакує область ракетами та ударними дронами. Є пошкодження інфраструктурних об’єктів. Вже маємо інформацію про поранену людину. Її доправлено до одного з районних медзакладів, надається необхідна допомога. Також фіксуємо пошкодження приватних будинків внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей у чотирьох районах. Всі оперативні служби працюють на місцях. Деталі згодом”, – йдеться у повідомленні КОВА.

На Київщині за розпорядженням “Укренерго” ввели екстрені відключення світла. Голова КОВА доручив районам та громадам оперативно розпочати роботу “Пунктів незламності”, щоб люди мали де підзарядити телефони.

Оновлено 26 серпня о 13:20. “Станом на 12:00 вже відомо про трьох поранених жителів регіону. Жінка 1965 року народження з осколковими пораненнями доставлена до лікарні. Також постраждала жінка 1984 року народження із п’ятимісячною дитиною. Попередньо, у матері черепно-мозкова травма. Маля випало із дитячого візочка – у дівчинки подряпина стегна”. – повідомили у КОВА.

Додали, що на Київщині пошкоджені два енергетичні об’єкти. 22 приватні будинки зазнали пошкоджень внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей. Один будинок знищено повністю. Ще один значно пошкоджено. Також пошкоджені складське приміщення, гаражі, три авто. Крім цього, ліквідовують загоряння трав’яного настилу в двох районах області.

Нагадаємо, що 23 серпня росіяни атакували двома балістичними ракетами “Іскандер-М”/KN-23 та 16-ма ударними БпЛА типу Shahed. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору