ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржилися на агресивних чоловіків: переважно безпідставно

Як минули 24 і 25 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 та 25 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

24 серпня, 17:13. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому написав шахрай з акаунта, який зовні аналогічний до того, який має його знайомий. Попросив позичити йому 3 тисячі 500 гривень. Заявник надіслав ці кошти. Після цього той попросив ще 1 тисячу 600 гривень – це вже викликало підозри. Тож чоловік зателефонував знайомому, а той сказав, що ніяких повідомлень не надсилав. За цим фактом триває перевірка.

20:44. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що буянить її співмешканець. Зрештою за цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

25 серпня, 0:08. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її чоловік. Тут також склали адмінпротокол за статтею 183.

14:52. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що п’яний чоловік поводиться агресивно. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183.

20:03. Переяслав. Заявник поскаржився, що сусід вчинив із ним конфлікт та поїхав геть. Згодом у телефонному режимі повідомив, що у ситуації розібрались самостійно.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 серпня жителька Переяславщини замовила через Instagram нижню білизну, а отримала зовсім іншу. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору