ЖИТТЯ

Погода на 27 серпня: у Переяславі буде хмарно з проясненнями й спекотно

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 32 градуси.

У вівторок, 27 серпня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 19 градусів тепла. Максимальна вдень – 32 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

 

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 38 та 77 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 серпня – 13 годин 48 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:01, а захід – о 19:49.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1943 році – 33,3 градуса тепла, а найнижчу в 1973-му – 6,4 градуса тепла.

Народні прикмети:

Наші пращури помітили: якщо у цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. У минулі часи у цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають до теплих країв, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні – то зима пізніше прийде.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору