Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині чоловік через ревнощі забив до смерті свою співмешканку

На Переяславщині сталося вбивство. Чоловік забив до смерті співмешканку.

24 серпня у селі Козлів (Студениківська ТГ) місцевий житель завдав своїй співмешканці множинних тілесних ушкоджень, від яких вона померла. Про подію поліції повідомили медичні працівники. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це йдеться на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили в будинку тіло 47-річної жінки з тілесними ушкодженнями. Встановили, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв через ревнощі зловмисник завдав численних смертельних ударів руками по тілу співмешканки.

Правоохоронці Бориспільського управління поліції затримали фігуранта та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази вилучили. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, що 26 серпня у Переяславі один чоловік агресивно поводився у кафе, а інший скаржився, що немає світла. Деталі – тут.

Фото: поліція Київщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.