ЖИТТЯ

У Переяславі частково згоріла господарча будівля: що знищив вогонь

У Переяславі сталася пожежа. Горіла господарча будівля.

26 серпня об 11:00 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі на провулку 2-ий Трубіжний у Переяславі. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Об 11:09 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить господарча будівля площею 32 кв. метри та її покрівля. Була загроза загоряння сусідньої господарчої будівлі. Об 11:14 пожежу локалізували, а об 11:55 – ліквідували.

Вогонь частково знищив господарську будівлю та повністю дах, речі домашнього вжитку, будівельні матеріали, орієнтовно 150 кілограмів сіна. Сусідню одноповерхову будівлю врятували. Ніхто у пожежі не постраждав. Її причини встановлюють.

Нагадаємо, що 24 серпня на Переяславщині горів житловий будинок. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору