Переяслав Перейти на сайт

День пам’яті захисників, благодійні концерт та забіг: що запланували на кінець серпня у Переяславі

У Переяславі цього тижня проведуть кілька заходів. Куди можна сходити?

Наприкінці серпня у Переяславі проведуть кілька важливих подій. Зокрема, можна буде завітати на благодійний концерт “Об’єднані піснею” або ж долучитися до забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. У День пам’яті захисників на Алеї Героїв вшановуватимуть загиблих на війні. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Де: Переяслав, Алея Героїв

Коли: 29 серпня, 10:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі проведуть захід до Дня пам’яті захисників України. Його відзначення 29 серпня обрали не випадково, адже саме цього дня у 2014 році під час російсько-української війни та Іловайської операції відбувся прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових.

БЛАГОДІЙНИЙ концерт “ОБ’ЄДНАНІ ПІСНЕЮ”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 30 серпня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійний захід “Об’єднані піснею” за участі творчих колективів під керівництвом Василя Заболотного. Ви зможете послухати ансамблі “Мрія”, “Червона калина”, “Вербиченька”, “Помокляночка”, “Мамина пісня” та дует “Мелодія душі”.

 

ЗАБІГ “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”

Де: Переяслав, Алея Героїв

Коли: 31 серпня, 8:45 – збір учасників, 9:00 – урочисте відкриття, 9:30 – початок забігу

Ціна: безкоштовно

Цей забіг – це щорічна традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до Дня пам’яті захисників України. Дистанцію оголосять перед забігом. Форма учасників – біла футболка та номер реєстрації.

Нагадаємо, що у Переяславі збирають російські книжки на переробку, так допомагають ППО. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.