Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині горіли суха трава та чагарники

На Переяславщині горіли трав’яний настил, чагарники та пеньки. Що відомо?

28 серпня о 13:53 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння узбіччя біля села Гланишів (Переяславська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 5 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 13:58 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на узбіччі дороги та пеньки на площі 0,2 га. О 14:05 загоряння локалізували на площі 0,25 га, а о 15:00 – ліквідували. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 16:34 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу та чагарників на вулиці Героїв Дніпра у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 16:43 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить чагарник розміром 0,001 га. О 16:47 загоряння локалізували, а о 16:52 – ліквідували. Вогонь знищив чагарник. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 26 серпня на Переяславщині горіло несанкціоноване сміттєзвалище. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.