Переяслав Перейти на сайт

Шахрайство та конфлікт свекрухи з невісткою: як минули останні дні для поліції Переяслава

Як минули останні дні на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 27, 28 та 29 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

27 серпня, 15:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що хотів отримати допомогу від ЄС, перейшов за посиланням та ввів дані своєї банківської картки. Після цього з неї зникло 9 тисяч 050 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

16:56. Переяслав. Жінка повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 646 гривень. За цим фактом триває перевірка.

28 серпня, 13:24. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що у неї виник конфлікт з невісткою, яка не віддає свідоцтво про смерть сина. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву від невістки.

29 серпня, 11:38. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що перерахувала 19 тисяч 567 гривень шахраям. За цією справою триває перевірка.

13:07. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявниця сповістила, що виставила оголошення на сайті ОЛХ про продаж підгузків, проте через шахрайські дії покупця втратила гроші з кредитної картки. За цією справою триває перевірка.

Також за три доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 24 серпня на Переяславщині чоловік через ревнощі забив до смерті свою співмешканку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.