Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині горіло сміттєзвалище та трав’яний настил: фото з місця пожежі

На Переяславщині горіло сміттєзвалище та трав’яний настил. Що відомо?

30 серпня о 15:41 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння сміття на відкритій території у селі Переяславське (Студениківська ТГ). На місце події направили друге відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 16:26 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить несанкціоноване сміттєзвалище на площі 0,5 га. Загальна ж його площа – 1 га, глибина прогару – 2,5 м. На місці працювали МПО Студеники та техніка від Студениківської ТГ – погрузчик, трактор МТЗ з культиватором для згортання сміття та екскаватор. Ліквідували пожежу о 20:27. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 22:40 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 22:47 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,0005 га. О 22:54 загоряння локалізували, а о 23:01 – ліквідували. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 28 серпня на Переяславщині горіли суха трава та чагарники. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.