Гарбузовий крем-суп – чудовий варіант смачного обіду. Спробуйте приготувати.
Ніжний крем-суп з гарбуза простий в приготуванні, і в цьому одна з його особливостей. Цей яскравий осінній овоч взагалі не варто оминати своєю увагою, адже ідей, що приготувати з гарбуза завжди знайдеться вдосталь. А суп – один з найлегших та найсмачніших варіантів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 700 г гарбуза
- 350 мл води
- 3 великі картоплини
- 2 морквини
- 1 цибулина
- 1-2 зубчики часнику
- 70 мл вершків (жирністю 20%)
- 3 ст. л. оливкової олії
Приготування:
- Гарбуз вимийте, очистіть від шкірки та наріжте кубиками.
- Так само зробіть із цибулею та морквою, часник пропустіть через прес.
- Налийте в сковороду оливкову олію та розігрійте. Викладіть нарізані овочі та тушкуйте 10 хвилин.
- Картоплю почистіть, наріжте брусочками і викладіть в каструлю. Додайте до неї інші овочі зі сковороди та залийте водою.
- Варіть суп до розм’якшення картоплі, потім перебийте весь вміст каструлі блендером.
- Додайте вершки, перемішайте та подавайте гарбузовий суп до столу.
ідтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.