ЖИТТЯ

У Переяславі в жінки зламали акаунт та просили у її знайомих 15 тисяч гривень

Як минули 30 та 31 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 30 та 31 серпня. Інформатор переповідає найцікавіше.

30 серпня. 13:26. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Dacia Logan та Audi. Ніхто не постраждав. У ситуації водії розібралися самостійно.

17:30. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось від імені її подруги у Viber “позичив” у неї 10 тисяч гривень. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

31 серпня. 7:47. Виповзки (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що між авто Opel та LADA Kalina сталася ДТП. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) 

20:00. Переяслав. Жінка повідомила, що шахраї зламали її акаунт та розсилають знайомим повідомлення з проханням перерахувати на картку 15 тисяч гривень. Звернулася з метою інформування.

20:43. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що буянить її чоловік. За цим фактом триває перевірка.

23:45. Переяслав. Чоловік повідомив, що зайшов на сайт та ввійшовши у довіру надіслав 4000 гривень шахраям. Звернувся з метою консультації та інформування.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 28 серпня у Переяславській громаді виявили африканську чуму свиней. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору