ЖИТТЯ

Наркотики, скарга на колишнього та звернення медиків: як минуло 1 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 1 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 1 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:31. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2001 р.н. кристалоподібну речовину, схожу на наркотичну. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:34. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що її колишній чоловік поводиться агресивно та не віддає її речі. Ця інформація врешті не підтвердилась.

21:07. Вовчків (Переяславська ТГ). Медики повідомили, що під час приїзду на виклик виявили групу неадекватних людей. Попросили наряд поліції. Пізніше у телефонній розмові сповістили, що викликали копів передчасно.

21:12. Переяслав. Заявниця повідомила, що її протягом тривалого часу ображає знайома. Звернулася для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 31 серпня у Переяславі в жінки зламали акаунт та просили у її знайомих 15 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору