ЖИТТЯ

На Київщині вночі 3 вересня працювала ППО: росіяни атакували дронами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 3 вересня російські війська атакували територію України трьома балістичними ракетами “Іскандер-М”/KN-23, керованою авіаційною ракетою Х-59/69 та 35-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Сили ППО збили 27 ударних БпЛА Shahed-131/136 у Київській, Одеській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях. Шість “шахедів” були локаційно втрачені, ще два полетіли у напрямку Бєлгородської області та окупованої Донеччини. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що вночі ворог атакував область ударними дронами. У регіоні працювали сили ППО, є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає, постраждалих також. Внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей у двох районах сталася пожежа лісової підстилки та є незначне пошкодження покрівлі житлової багатоповерхівки.

У Миколаївській ОВА повідомили, що сили ППО знищили шість БпЛА Shahed 131/136.

У Чернігівській ОВА повідомили, що вночі поряд із містом працювала ППО. Через падіння уламків зафіксували загоряння нежитлових, непромислових будівель на околицях міста. Двоє людей отримали легкі поранення, за допомогою до медиків не звертались.

Нагадаємо, що вночі 2 вересня росіяни атакували Київ балістичними ракетами. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору