Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині спалахнули господарча будівля та сміття біля неї

На Переяславщині сталася пожежа. Горіла господарча будівля.

3 вересня о 5:47 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі на вулиці Мічуріна у селі Гайшин (Переяславська ТГ). На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 5:57 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить сміття на відкритій території на площі 0,0006 га та стіна господарчої будівлі поруч на площі 10 кв. метрів. Була загроза загоряння всієї будівлі. О 6:07 пожежу локалізували, а о 6:16 – ліквідували на тих самих площах.

Вогонь знищив сміття та стіну господарчої будівлі. Господарчу будівлю та речі домашнього вжитку у ній врятували. Ніхто у пожежі не постраждав. Її причини встановлюють.

Нагадаємо, що 1 вересня на Переяславщині горів чагарник. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.