ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте картопляні хлібці

Картопляні хлібці – легкий та поживний варіант для сніданку. Спробуйте приготувати.

Картопляні хлібці – вид хліба, в якому картопля замінює частину звичайного пшеничного борошна. Його готують різними способами, зокрема випічкою на гарячій сковорідці або в духовці. На хлібці можна додати будь-що – звичайне масло або заморочитись та зробити намазку. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 3 середні картоплини
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 120 г борошна
  • 3/4 ч. л. розпушувача
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Відваріть картоплю близько 20-25 хвилин, щоб вона стала м’якою.
  2. Потовчіть її з маслом і дайте охолонути.
  3. Додайте борошно, розпушувач, сіль і змішайте все у тісто.
  4. Викладіть його на посипану борошном поверхню, розкачайте у млинець і наріжте квадратиками.
  5. Обсмажте кожен хлібець на сухій пательні по 4-5 хвилин з кожного боку.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору