Картопляні хлібці – легкий та поживний варіант для сніданку. Спробуйте приготувати.
Картопляні хлібці – вид хліба, в якому картопля замінює частину звичайного пшеничного борошна. Його готують різними способами, зокрема випічкою на гарячій сковорідці або в духовці. На хлібці можна додати будь-що – звичайне масло або заморочитись та зробити намазку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 3 середні картоплини
- 1 ст. л. вершкового масла
- 120 г борошна
- 3/4 ч. л. розпушувача
- сіль за смаком
Приготування:
- Відваріть картоплю близько 20-25 хвилин, щоб вона стала м’якою.
- Потовчіть її з маслом і дайте охолонути.
- Додайте борошно, розпушувач, сіль і змішайте все у тісто.
- Викладіть його на посипану борошном поверхню, розкачайте у млинець і наріжте квадратиками.
- Обсмажте кожен хлібець на сухій пательні по 4-5 хвилин з кожного боку.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.