Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині у серпні народилося 23 дітей, серед них – одна двійня

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за серпень.

Із 1 по 31 серпня у Переяславі народилося 23 немовляти, з яких 9 хлопчиків та 14 дівчаток (рік тому у серпні також народилось 23 дитини). Серед народжених була одна двійня (хлопчик та дівчинка). Найпоширеніші імена для дівчаток – Єлизавета, Вікторія, Софія, Соломія, для хлопчиків – Тимофій. Були й рідкісні імена: серед дівчаток – Орина, серед хлопчиків – Всеволод. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 28 пар (торік у цьому ж місяці було 43). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2001 р.н. та дружина 2006 р.н. із різних пар, а найстаршими – чоловік 1966 р.н. та дружина 1967 р.н. також із різних пар. Розірвали шлюб шість пар. Цього місяця жінка з Переяслава змінила прізвище, ім’я та по батькові, а чоловік з міста – прізвище та по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 80 смертей (37 чоловіків та 43 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 87-річна жінка, а наймолодшим – 32-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 97-річна жінка, а наймолодшим – 20-річний чоловік. Торік у серпні смертей було на 15 менше.

Нагадаємо, що Нацбанк запропонував перейменувати “копійки” на “шаги”. Більше про це читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.