ЖИТТЯ

У Переяславі біля школи Lanos збив корову: на водія склали адмінпротокол

Як минули 2 та 3 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 2 та 3 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

2 вересня, 11:40. Переяслав. Жінка поскаржилася, що знайома родина протягом тривалого часу вчиняє сварки та ображає її. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

20:44. Переяслав. Заявниця сповістила, що її п’яний син вчинив сварку. За цим фактом триває перевірка.

22:49. Веселе (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилась, що буянить її чоловік. Викликала наряд поліції. Зрештою за цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

3 вересня, 11:53. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що звернулась до чоловіка, який розмістив оголошення у Facebook про ремонт холодильників. Проте майстер встановив неробочий мотор та взяв оплату 100 доларів. Зрештою гроші не повернув та не виправив несправність. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

15:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між двома вантажівками. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

18:07. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилася, що зять та сваха не повертають її речі та документи. За цією справою триває перевірка.

20:08. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на перехресті біля гімназії №3 автомобіль Lanos збив корову. За цим фактом поліціянти склали на водія адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Студениках (Студениківська ТГ) та Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що протягом 1 вересня поліції надходили повідомлення про наркотики та скарга на колишнього. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору