Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині виявили два тіла: один чоловік помер на роботі, іншого знайшли в сараї

Як минуло 4 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції. 

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 4 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:47. Мирне (Вороньківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на трасі в бік Переяслава сталася ДТП між автомобілями Peugeot Partner та Land Cruiser. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

13:41. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у місцевому дитячому садочку на робочому місці помер чоловік 1965 р.н. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

17:15. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що у сараї знайшла мертвим свого колишнього чоловіка 1940 р.н. У нього було набрякле тіло коричневого кольору. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

18:39. Переяслав. Жінка поскаржилась, що буянить її чоловік. Правоохоронці склали тимчасовий заборонний припис.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 3 вересня у Переяславі біля школи Lanos збив корову. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.