ГРОШІ

Жителів Переяславської громади закликали сплатити земельний податок: як це зробити

Жителі Переяславської громади, які є власниками земельних ділянок та часток, повинні сплатити податки. Куди потрібно звернутися?

Жителі Переяславської громади, які володіють земельними ділянками та земельними частками (паями), повинні звернутися до міських установ, щоб сплатити земельний податок. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради, передає Інформатор.

Всі громадяни України, які є власниками земельних ділянок та земельних часток (паїв), щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від цього. Це потрібно було зробити до 30 серпня 2024 року, але через війну ця процедура значно затримана у часі.

Оскільки у Переяславській міськраді немає податкових адміністраторів, жителі задля отримання рахунку та суми боргу земельному податку з фізичних осіб мають самостійно звернутися до однієї із цих установ:

  • Переяславської Державної податкової інспекції, вул. Богдана Хмельницького, 95.
  • Переяславської міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 27/25, кабінет 106.

При собі потрібно мати документи, що ідентифікують особу. Оплату податку можна зробити у будь-якому відділенні банку, поштовому відділенні чи самостійно через інтернет.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про актуальні вакансії на Переяславщині. Шукайте їх тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору