Томатний сік – корисний напій, який можна заготовити на зиму. Спробуйте приготувати.
Домашній томатний сік не просто смачний, а ще й якісний та корисний. Ця апетитна заготовка дозволить насолодитися смаком томатів навіть у холодну пору. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 5 кг помідорів
- 1 ст. л. солі
- 2 лаврові листки
- 1 бутон гвоздики
- 5 горошин чорного перцю
Приготування:
- Помідори добре промийте. Розріжте кожен на 2-4 частини.
- Пропустіть томати через соковижималку. Помістіть у каструлю та поставте варитись на сильний вогонь до закипання.
- Томатний сік підсоліть і додайте спеції та лаврові листки.
- Кип’ятіть 10-15 хвилин на невеликому вогні (пінку прибирати не потрібно).
- Тим часом ретельно промийте банки і кришки, простерилізуйте. Розлийте прокипілий сік у банки й добре закрийте.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.