ГРОШІ

ВУКГ Переяслава закуповує сіль для посипання доріг взимку та щебеневу суміш для їхньої висипки зараз: скільки це коштує

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 23 серпня до 6 вересня оголосили 5 порівняно значних тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 26 серпня до 3 вересня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. 200 тисяч гривень готові були витратити в університеті на послуги із перевірки текстів на плагіат. ТОВ “ПЛАГІАТ” зі Львова було єдиним учасником торгів, максимальної ціни не знижувало й одержало перемогу. Має надавати послуги до кінця року.

Із 27 серпня до 6 вересня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні передбачили 75 тисяч гривень на послуги зі збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення, знешкодження відходів категорії В та С: 1500 кг голок, шприців із одягненою голкою, скальпелів та їхніх лез, битого скляного посуду, внутрішньовенних катетерів, ланцетів для забору крові, кисневих масок, шприців без одягненої голки, засобів індивідуального захисту тощо, 250 кг частин тіла та органів, включаючи посудини з кров’ю та консервовану кров. Переможець торгів повинен буде надавати послуги до кінця року.

Із 27 серпня до 4 вересня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. ВУКГ планувало закупити 320 тонн кам’яної солі із протизлежувальною домішкою для посипання доріг взимку за щонайбільше 1 мільйон 442 тисячі 766 гривень. З-поміж двох претендентів вигіднішу пропозицію зробило ТОВ “СОЛТ ІНДАСТРІ” із села Петропавлівська Борщагівка Бучанського району – 1 мільйон 032 тисячі гривень. Зараз триває його кваліфікаційна перевірка. Переможець торгів постачатиме товар партіями згідно із заявками замовника до 15 грудня.

Із 29 серпня до 6 вересня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. Також ВУКГ закуповує 2 тисячі 700 тонн щебенево-піщаної суміші (фракція С 7 0-40 мм) для висипки доріг у громаді за щонайбільше 1,5 мільйона гривень. Виділили ці кошти на серпневій сесії міської ради. Переможець торгів повинен буде поставити товар до 4 жовтня.

Із 2 до 10 вересня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. На 100 тисяч кубометрів газу для опалення переяславських гімназій №3 та №5, Гайшинської гімназії, клубу юних моряків та ЗДО №6 “Малятко” із 15 жовтня до 30 квітня наступного року передбачили 1 мільйон 655 тисяч 389 гривень.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

У переяславській лікарні на стельову операційну світлодіодну лампу передбачали 393 тисячі 600 гривень. ТОВ “МЕДФЛАЙ” із Києва було єдиним учасником торгів, тож перемогло із пропозицією 392 тисячі гривень. Має поставити її до 30 вересня.

А на устаткування для операційних блоків – ендоскопи, гастрофіброскопи, ендоскопічне джерело світла – у лікарні готові були витратити щонайбільше 795 тисяч гривень. ФОП Стасюк Володимир Дмитрович із Києва як єдиний учасник виграв цей тендер із пропозицією 779 тисяч гривень. Має поставити це до кінця року.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі планував витратити 71 тисячу 640 гривень на 9 тисяч кубометрів газу для опалення двох гуртожитків із вересня до кінця року. Але тендер не відбувся.

Нагадаємо, що жителів Переяславської громади закликали сплатити земельний податок. Як це зробити, дізнавайтесь тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору