ЖИТТЯ

Наркотики, ДТП та шахрайство на понад 5 тисяч гривень: як минули дві доби для поліції Переяслава

Як минуло 5 та 6 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції. 

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 5 та 6 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

5 вересня. Переяслав. Під час перевірки правоохоронці виявили у чоловіка 1991 р.н наркотичну речовину, а саме амфетамін. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:25. Пристроми (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що між авто Honda Accord та Renault Kangoo сталася ДТП. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

17:51. Переяслав. Жінка сповістила, що в інтернеті перейшла за посиланням про допомогу та втратила зі своєї картки 1000 гривень. За цим фактом триває перевірка.

6 вересня. 19:32. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось зламав акаунт його подруги у Telegram та від її імені “позичив” у нього 5 тисяч 700 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 4 вересня на Переяславщині виявили два тіла: один чоловік помер на роботі, іншого знайшли в сараї. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору