ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли “Козинські горби” та очерет біля озера: фото з пожеж

На Переяславщині сталося дві пожежі. Горіли очерет біля озера та трав’яний настил з металевим фургончиком на території урочища “Козинські Горби”.

7 вересня о 12:36 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння біля озера у селі Вовчків (Переяславська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 12:55 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить очерет біля озера на площі 0,2 га. Локалізували пожежу о 13:08 на площі 0,2 га, а ліквідували – о 13:19. Вогонь знищив очерет. Ніхто не постраждав.

Вже за півгодини після ліквідації пожежі, о 13:59 надійшло повідомлення про ще одне загоряння трав’яного настилу на території урочища “Козинські Горби” у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 14:26 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горять трав’яний настил та чагарник на площі 0,4 га. На місце події також прибула техніка від Бориспільського лісового господарства АПЛ-40. О 14:45 загоряння локалізували на площі 0,6 га та виявили, що горить ще й частина металевого вагончика розміром 2 кв. метри. О 15:20 пожежу ліквідували повністю. Вогонь знищив трав’яний настил та чагарники, пошкодив зовнішню частину стіни металевого вагончика. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 5 вересня на Переяславщині згоріли 3 господарчі будівлі та два нежитлових будинки. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору