ЖИТТЯ

У Переяславі на Набережній горіла трава, а у Циблях – ліс

На Переяславщині 9 вересня сталися пожежі. Горіли трава та лісова підстилка.

9 вересня о 13:08 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на вулиці Набережній у Переяславі. На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 5 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 13:15 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,003 га. Локалізували пожежу о 13:20 на площі 0,003 га, а ліквідували – о 13:25. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 15:20 надійшло повідомлення про загоряння лісової підстилки у Циблях (Циблівська ТГ). На місце події направили одне відділення 27-ї ДПРЧ у складі 5 осіб.

О 16:20 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить лісова підстилка на площі 1 га. Також прибули техніка та 7 осіб від Бориспільського лісового господарства . О 17:04 загоряння локалізували на площі 1 га. Після цього на місці залишилися автомобіль та особовий склад Бориспільського лісового господарства для продовження гасіння та контролю за ситуацією. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 7 вересня на Переяславщині також горіли трав’яний настил та ліс. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору