ЖИТТЯ

На Переяславщині біля будинку жінка виявила тіло свого хрещеного батька

Як минули 9 та 10 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 9 та 10 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9 вересня, 14:01. Переяслав. Жінка повідомила, що в Telegram чоловік відгукнувся на її оголошення та запропонував послугу, за яку вона заплатила 300 гривень. Після цього видалив фото та зник. Звернулася для інформування.

17:19. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що надворі біля будинку виявила мертвим свого хрещеного батька 1959 р.н. На тілі видимих ознак насильницької смерті не було. Його направили на судово-медичну експертизу.

20:12. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2110 та Daewoo Nexia. Ніхто не постраждав. Водії розібралися у ситуації самостійно.

10 вересня, 10:47. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Skoda Octavia та Lanos. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одні у Студениках (Студениківська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 6 вересня у Переяславі шахрай ошукав чоловіка на понад 5 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору