ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли закинута господарча будівля та суха трава

На Переяславщині 10 вересня сталися пожежі. Горіли трав’яний настил та закинута господарча будівля.

10 вересня о 13:50 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на вулиці Миру у Великій Каратулі (Переяславська ТГ). На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 14:08 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,2 га. Локалізували пожежу о 14:13 на площі 0,3 га, а ліквідували – о 14:33. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 20:43 надійшло повідомлення від жителя Переяслава про те, що його сусід розпалив великий вогонь на подвір’ї на другому Петропавлівському провулку. На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 20:59 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить дерев’яна господарча будівля площею 6 кв. метрів. На допомогу направили друге відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. О 21:03 загоряння локалізували на площі 6 кв. метрів, а ліквідували – о 21:12. Вогонь знищив закинуту господарчу дерев’яну будівлю. Ніхто не постраждав.

 

Нагадаємо, що 9 вересня на Переяславщині горіли трав’яний настил та ліс. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору