ЖИТТЯ

14 вересня стартує чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8: зібрали все, що потрібно знати

Стартує чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8. Що варто знати?

14 вересня розпочнеться чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8. У ньому візьмуть участь 7 команд. Гратимуть у два кола (14 турів) на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі по суботах. Кожного ігрового дня буде по 3 матчі. Організовує турнір федерація футболу Переяславщини. Про це повідомляє Інформатор.

У першому турі відбудуться такі матчі:

  • 16:00. BOSS (Переяслав) – “Матадор-Університет” (Переяслав)
  • 17:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ)
  • 18:00. Juk Store (Переяслав) – “Ратибор” (Переяслав)

Переяславські “Бурти” у цьому турі суперника не матимуть.

Згодом зі зменшенням тривалості світлового дня зміниться і базовий час проведення матчів.

Календар першого кола

Щодо фаворитів, то визначити їх прямо зараз складно, оскільки ще не маємо командних заявок на турнір. Їх можна подавати до початку першого туру. Але, якщо відштовхуватись від “Ліги дворів”, яка нещодавно завершилась, і припускати, що склади команд не зазнають значних змін, головним фаворитом на чемпіонство буде Вовчків. “Матадор-Університет” (якщо заявить найсильніших своїх футболістів), BOSS, Juk Store та Мирне спробують нав’язати йому боротьбу, а “Ратибор” та “Бурти” будуть “темними конячками”, які намагатимуться зачепитися за медалі.

Ще кілька деталей. Команди гратимуть у складах 8 на 8 (7 польових та 1 воротар) на половині стандартного футбольного поля. Дозволена необмежена кількість замін, зокрема і зворотні. Матч триватиме два тайми по 30 хвилин.

Нагадаємо, що у День Незалежності в Переяславі провели Кубок Куклера, втретє поспіль перемогла Семенівка. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору