ЖИТТЯ

У Переяславі біля “лісового озера” загорівся очерет: деякий час пожежники не могли підібратися до вогню через болото

На Переяславщині 11 вересня сталися пожежі. Горіли трав’яний настил та очерет.

11 вересня о 16:42 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на вулиці Бригадній у Єрківцях (Дівичківська ТГ). На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 17:03 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,004 га. Локалізували пожежу о 17:08 на площі 0,004 га, а ліквідували – о 17:16. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 18:53 надійшло повідомлення про ще одне загоряння трав’яного настилу біля “лісового озера” у Переяславі. На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 19:02 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить очерет на полі площею 0,1 га. Через болотисну місцевість рятувальники не могли дістатися до осередку загоряння – площа пожежі зросла до 0,3 га. На допомогу направили друге відділення 27-ї ДПРЧ у складі 3 осіб. О 20:02 пожежники змогли підібратися до вогню та приступили до гасіння. Локалізували загоряння на площі 0,6 га о 20:56 , а ліквідували – о 21:10. Вогонь знищив очерет. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 10 вересня на Переяславщині горіли закинута господарча будівля та суха трава. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору