ЖИТТЯ

У Переяславі мотоцикліст на Yamaha врізався у автомобіль Honda: його госпіталізували

У Переяславі сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль Honda та мотоцикл Yamaha.

11 вересня о 10:13 до поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького сталась ДТП. Зіткнулися автомобіль Honda та мотоцикл Yamaha. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними від поліції, водій Yamaha, житель села Лецьки (Циблівська ТГ) 1990 р.н., почав здійснювати обгін на перехресті, внаслідок чого, не вибравши безпечної швидкості, зіткнувся з автомобілем Honda під керуванням жителя села Фарбоване (Яготинська ТГ) 1967 р.н., який повертав ліворуч.

Внаслідок ДТП постраждав водій Yamaha. Його госпіталізували до Переяславської БЛІЛ з відкритим переломом нижньої правої гомілки та вивихом правого плечевого суглобу. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

За цією справою правоохоронці відкриють кримінальне впровадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, що 9 вересня на Переяславщині біля будинку жінка виявила тіло свого хрещеного батька. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору