ЖИТТЯ

Українці вже подали через “Дію” понад 400 тисяч пропозицій на “Шлюб онлайн”: погодились майже 50 тисяч

У “Дії” за три доби подали понад 400 тисяч пропозицій на “Шлюб онлайн”. Згодою наразі відповіли на восьму частину із них.

9 вересня у застосунок “Дія” додали нову послугу “Шлюб онлайн”. За три дні українці зробили 416 тисяч 133 пропозиції через неї. Згоду дали на 49 тисяч 282. Про це у Telegram повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Інформатор.

Михайло Федоров зазначив, що лише за першу добу українці забронювали дати шлюбів на два місяці вперед. 1247 пар подали заяви про шлюб, а 197 пар уже встигли одружилися із моменту запуску бета-версії сервісу.

Як одружитися онлайн:

  1. Оновити “Дію” і зайти у “Сервіси” – “Шлюб онлайн”.
  2. Вибрати “Зробити пропозицію” та надіслати сповіщення партнеру чи партнерці на зручний месенджер.
  3. Кохана людина отримає його та має відповісти протягом 14 днів.
  4. Після згоди потрібно надати свої дані для заяви протягом 12 годин.
  5. Система запропонує вільні дати – найближчі для церемонії будуть за 5 днів.

У день весілля потрібно зайти за посиланням у “Дії” на онлайн-церемонію з працівником Цифрового ДРАЦСу. Цифрове свідоцтво про реєстрацію шлюбу автоматично підтягнеться в “Дію” протягом доби.

Нагадаємо, що ви могли стати жертвою російської пропаганди у TikTok та навіть не помітити цього. Як вберегтись від маніпуляцій, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору