ЖИТТЯ

Подружжя волонтерів із Переяславщини нагородили відзнакою головкома ЗСУ “За сприяння війську”

Віктора Бутка та Зою Тимченко із Переяславщини нагородили відзнакою “За сприяння війську”. Подружжя із 2016 року допомагає захисникам.

Подружжя волонтерів із Переяславщини Віктор Бутко та Зоя Тимченко отримали відзнаку головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського “За сприяння війську”. Про це 13 вересня повідомили на Facebook-сторінці Студениківської громади, передає Інформатор.

У повідомленні йдеться, що головна спеціалістка відділу освіти, культури, молоді та спорту Студениківської громади Зоя Тимченко та її чоловік Віктор Бутко із 2016 року сотні разів відвідували бойові частини на передовій. Волонтерка неодноразово їздила виступати з концертами перед підрозділами та частинами військовослужбовців, а звукооператором на них був її чоловік.

“Тонни смаколиків і речей першої потреби за цей час перевезли волонтери. Також подружжя неодноразово отримувало подяки від бойових частин, яким допомагали”, – написали у пості.

Відзнака “За сприяння війську”. Нагрудним знаком нагороджуються працівники Збройних сил України та інші люди за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку ЗСУ, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній та інших сферах життєдіяльності ЗСУ, популяризацію та просування іміджу Збройних сил в Україні та світі, значний внесок у підтримку української героїки та військово-патріотичного виховання.

Нагадаємо, що волонтери із Переяславщини збирають гроші на автомобіль, тепловізор, зарядну станцію та інше. Як долучитися, читайте тут.

Фото: Facebook-сторінка Студениківської ТГ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору