Переяслав Перейти на сайт

Волонтери із Переяславщини збирають гроші на автомобіль, тепловізор, зарядну станцію та інше: як долучитися

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери збирають гроші для потреб захисників. Можна допомогти коштами на тепловізор, автомобіль, зарядну станцію та триногу для гранатомета. Актуальні збори – в публікації Інформатора.

ЗБІР НА ПЛАНШЕТИ, НОУТБУК ТА ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ

Голова ГО “4.5.0. Переяслав” Руслан Стародуб повідомив, що до організації з офіційним листом від частини, звернулись земляки-військові про допомогу. У них згоріли машини, прилади та укриття. Потрібно зібрати 80 000 гривень – в цю суму входить, два планшета, ноутбук та зарядна станція.

Підтримати збір можна, перерахувавши кошти на картку: 5457 0822 9621 8402.

ЗБІР НА АВТОМОБІЛЬ

Марина Поладько відкрила збір для свого брата військовослужбовця Сергія Іващенко із Переяслава, який несе службу в 72 бригаді OPFOR на сході країни. Його бригаді потрібна допомога зі збором коштів для придбання автомобіля. Сума збору – 200 тисяч гривень. “Це велика сума і самостійно її зібрати дуже важко. Тому сподіваюсь на вашу підтримку”, – написала вона.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР НА ТЕПЛОВІЗОР

В університеті Григорія Сковороди у Переяславі відкрили збір для 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Є потреба у інноваційній моделі тепловізора компанія ThermTec. “Нині вона доступна в Україні з чималою знижкою, відтак ми маємо близько тижня аби придбати її за оптимальною ціною у 48 000 гривень”, – йдеться у повідомленні.

Реквізити:

ЗБІР НА МАТЕРІАЛИ ДЛЯ МАСКУВАЛЬНИХ СІТОК

Тетяна Дайнега повідомила про збір грошей на матеріали для маскувальних сіток. “За шість минулих днів, ми відправили сорок сім маскувальних сіток на різні напрямки для наших захисників, а саме, Чернігівській, Донецький та Харківський. Потреба у них не зменшується, а навпаки, збільшується. Без вашої допомоги нам не обійтись. Дуже велика потреба в придбанні спанбону. Щонайменша ціна одного рулону 3200 гривень”, – написала волонтерка.

Підтримати збір можна, перерахувавши кошти на картку 4731 2196 4635 9509.

Нагадаємо, що вночі 12 вересня росіяни випустили по Україні 64 безпілотники та 5 ракет. Про її наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.