ЖИТТЯ

Жінка ромської зовнішності ошукала жительку Переяславщини на майже 5 тисяч гривень

Як минули 11 та 12 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 11 та 12 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11 вересня, 7:37. Переяслав. Заявниця сповістила, що у неї з банківської картки вдруге зникли 4 тисячі 200 гривень. Звернулася для інформування.

17:13. Переяслав. Правоохоронці на кладовищі зупинили чоловіка 2000 р.н. та виявили у нього наркотичну речовину. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

11:45. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник сповістив, що до його матері прийшла жінка ромської зовнішності, пропонувала купити простирадла і зрештою ошукала її на 4 тисячі 600 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

11:53. Переяслав. Жінка повідомила, що з її картки хтось перерахував 7 тисяч 500 гривень. Звернулася для консультації.

12:17. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що протягом тривалого часу у неї виникають словесні конфлікти із сусідкою. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Сомковій Долині (Студениківська ТГ), Шевченковому (Ташанська ТГ) та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 11 вересня у Переяславі зіткнулися автомобіль Honda та мотоцикл Yamaha. Деталі ДТП – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Vibеr.

Нагору