ЖИТТЯ

На Переяславщині мотоцикліст злетів у кювет: водія госпіталізували

Як минуло 13 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:00. Чирське (Переяславська ТГ). Заявниця сповістила, що їй хтось зателефонував та повідомив про нібито акцію від “Укрпошти”. Вважає, що це могли бути шахраї. Звернулася для інформування.

16:24. Переяслав. Жінка повідомила, що з рахунку її знайомої зникло 7 тисяч 556 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:12. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на трасі біля АЗС сталася ДТП між авто Таврія та Mercedes. Ніхто не постраждав. Відомо, що водії склали європротокол.

21:05. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на трасі мотоцикліст злетів у кювет. 47-річного водія госпіталізували до лікарні. За цим фактом поліціянти складуть адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 вересня на Переяславщині 61-річний чоловік скоїв самогубство. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Vibеr.

Нагору