ЖИТТЯ

На Переяславщині горіли трава та стерня: одна з пожеж сталася на подвір’ї

На Переяславщині 14 вересня було три пожежі. Горіли трава та стерня.

14 вересня о 15:17 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення від жительки Переяслава про те, що сталося загоряння на її подвір’ї на вулиці Радянській. На місце події направили друге відділення 27-ї ДПРЧ у складі 7 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:24 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,0002 га. Пожежу загасили до прибуття рятувальників. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

Цього ж дня о 16:15 надійшло повідомлення про ще одне загоряння трав’яного настилу по вулиці Богдана Хмельницького у Переяславі. На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

О 16:20 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить трав’яний настил на площі 0,4 га. Локалізували пожежу о 16:36 на площі 0,5 га, а ліквідували – о 16:53. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

О 23:40 надійшло повідомлення від жителя села Гребля (Переяславська ТГ) про те, що сталось загоряння у полі. На місце події направили перше відділення 27-ї ДПРЧ у складі 4 осіб.

Об 0:02 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить стерня на площі 0,2 га. Об 0:06 загоряння локалізували, а об 0:10 – ліквідували. Вогонь знищив стерню. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 12 вересня на Переяславщині горіли торф та трава. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору