Лінивий “Київський торт” – це спрощена версія знаменитого десерту, який зберігає оригінальний смак і текстуру, але значно скорочує час приготування.
Основними інгредієнтами лінивого “Київського торта” є готове печиво безе, яке замінює класичні бісквітні коржі, та ніжний крем, що складається з масла і згущеного молока. Завдяки мінімуму зусиль, ви отримуєте повітряний, хрусткий десерт із солодким вершковим смаком, який ідеально підходить для швидкого чаювання або святкових посиденьок. Shuba розповідає рецепт, передає Інформатор.
Інгредієнти:
- 400 г печива безе
- 200 г вершкового масла
- 440 г згущеного молока
- волоські горіхи за смаком
Приготування:
- Змішайте м’яке масло зі згущеним молоком до однорідної консистенції.
- Застеліть форму для торта харчовою поліетиленовою плівкою так, щоб вона звисала через край.
- Викладіть одним щільним шаром печиво та вилийте частину крему, розрівняйте.
- Викладайте шари з печива та крему поки не закінчаться інгредієнти.
- Накрийте торт чистим поліетиленовим пакетом та руками рівномірно утрамбуйте масу.
- Поставте торт у холодильник не менш ніж на 2 години.
- Дістаньте застиглий торт із холодильника та викладіть на тарілку. За бажанням можна посипати горіхами.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.