ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік збував наркотики: порушнику загрожує до 10 років ув’язнення

У Переяславі 51-річний чоловік займався збутом наркотиків. Порушнику загрожує до 10 років ув’язнення.

У Переяславі місцевий житель зберігав та збував наркотичні речовини, а саме метадон, за грошову винагороду. Днями, поліцейські затримали правопорушника під час збуту наркотиків. За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної та Бориспільської окружної прокуратури до суду скерували обвинувальний акт щодо порушника. Про це 14 вересня повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Під час проведення санкціонованого обшуку у будинку виявили пігулки та розфасований метадон, а також пігулки сонату та гроші. Вилучені наркотичні речовини направлено на відповідні експертизи.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

До суду скерували обвинувальний акт за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів, вчинених повторно (ч. 1, 2 ст. 307 ККУ). Порушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік через ревнощі забив до смерті свою співмешканку. Деталі – тут.

Фото: Національна поліція

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору