ЖИТТЯ

Juk Store показав Вовчкову, як треба реалізовувати моменти: розпочався чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8

Розпочався чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8. Яким був перший тур?

У суботу, 14 вересня, розпочався чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8. Протягом 14 турів на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі 7 команд визначатимуть найсильнішу. Щосуботи відбуватимуться по три матчі. Грають на половині стандартного поля два тайми по 30 хвилин. Вже з першого туру стало зрозуміло, що боротьба буде досить рівною. Інформатор розповідає деталі.

BOSS (Переяслав) – “Матадор-Університет” (Переяслав) 1:0 (Висоцький П.)

Для матчу-відкриття й не придумаєш кращої пари. Обидві команди точно спробують поборотися за чемпіонство. А якщо не вийде, то за медалі чіплятимуться. При цьому у першому матчі турніру не варто було зводити, скажімо, головного фаворита Вовчків із його головним конкурентом, бо чого ж тоді чекати у наступних турах? Та й не зрозуміло поки що, хто саме буде найнебезпечнішим для вовчківчан.

BOSS та “Матадор” розпочали дуже обережно, ніхто не збирався втрачати очки вже на старті. Та BOSS все ж дещо більше підтискав, що й вилилося у гол Петра Висоцького на 19 хвилині. І після цього BOSS контролював ситуацію, хіба що у захисті грав дещо неохайно, чим призводив до небезпеки біля своїх воріт.

А ось у другому таймі вже “Матадор” абсолютно захопив ініціативу. Раз-по-раз створював небезпечні моменти, але у вирішальні миті трішки не вистачало влучності. Наприкінці ж взагалі влаштував мало не навалу на ворота Іллі Цапука. Та BOSS все-таки вдалося втримати таку важливу перемогу.

Вовчків (Переяславська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ) 1:0 (Федоренко М.)

Другий матч розпочався активніше, ніж стартовий. Моменти виникали у обох команд. Але за рахунок більшої індивідуальної майстерності саме Вовчків вийшов уперед. Максим Федоренко з лівого напівфлангу чудово поклав м’яч у дальній кут воріт Мирного.

У другому таймі Мирне здавалося більш втомленим, а Вовчків потужно тиснув і створював моменти. Якби фаворит чемпіонату реалізував принаймні половину із того, що мав, то підсумковий рахунок був би 4:0, а то й 5:0. Але вовчківчани обстрілювали каркас, захисників, голкіпера, та ніяк не сітку. На щастя для них, Мирне не спромоглося бодай одного разу покарати за таке марнотратство.

Juk Store (Переяслав) – “Ратибор” (Переяслав) 5:0 (Лисенко А., Видолоб В. (2 голи), Варцев Я., Митрофаненко Вадим)

Як слід впевнено перемагати, Вовчкову показав Juk Store. Аналогічно із попереднім поєдинком, у цьому більш-менш рівна боротьба була лише у першому таймі. Тоді “жуки” зусиллями Андрія Лисенка відкрили рахунок, проте “Ратибор” дуже добре огризався і мав кілька нагод зрівняти. А ось у другій половині на полі була лише одна команда. Juk Store забивав багато та спокійно. А завершувався поєдинок вже у темряві, близько 19:30. Тому й те, що фінальний свисток пролунав на кілька хвилин раніше, не засмутило абсолютно нікого.

“Ратибор”, порівняно із “Лігою дворів”, втратив кількох своїх провідних футболістів, тому очевидно, що йому буде складно боротися із будь-якою командою чемпіонату. Можливо, хіба що переяславські “Бурти”, які поки що не почали свій турнірний шлях, можуть бути приблизно такого ж рівня. Всі інші – явно потужніші та точно мають медальні амбіції.

Нагадаємо, що у Переяславі до Дня фізичної культури і спорту нагородили тренерів та спортсменів. Кого саме, дізнавайтесь тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору