ЖИТТЯ

На Переяславщині горів житловий будинок: постраждав літній чоловік

На Переяславщині протягом останніх днів сталися масштабні пожежі. Горіли житловий будинок та складська будівля.

13 вересня о 12:24 до служби порятунку Бориспільського району надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Центральній у селі Строкова (Студениківська ТГ). На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ та працівників пожежної охорони села Студеники. Залучили 2 одиниці техніки та 8 людей особового складу. Про це повідомили на сайті Головного управління ДСНС України у Київській області.

На місці події рятувальники встановили, що горить приватний житловий будинок. Також виявили постраждалого чоловіка 1937 р.н. з опіками та отруєнням чадним газом. Його передали працівникам медичної служби.

Ліквідували пожежу о 13:40. Причину загоряння встановлюють.

15 вересня о 14:33 надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Героїв Дніпра у Переяславі. На місце події направили черговий караул 27-ї ДПРЧ.

Рятувальники встановили, що горить складська будівля. До гасіння пожежі залучили 4 одиниці техніки та 18 людей особового складу. Пожежу ліквідували о 18:58.

Причини загоряння встановлюють. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 14 вересня на Переяславщині горіли трава та стерня. Деталі – тут.

Фото: ДСНС Київщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору