ЖИТТЯ

На Переяславщині спортивними змаганнями вшанували пам’ять Юрія Семененка та Бориса Сонька

На Переяславщині провели спортивні турніри пам’яті Юрія Семененка та Бориса Сонька. Як це було?

У суботу, 14 вересня, на стадіоні імені Валерія Лобановського у Переяславі провели відкриту першість місцевої ДЮСШ з легкої атлетики пам’яті тренера-викладача Юрія Семененка. У змаганнях взяли участь 117 спортсменів 2007-2008 р.н. та молодших із Переяславської ДЮСШ, Переяславської громади, Яготинської ДЮСШ та Переяславського ліцею “Патріот”. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

Змагались на трьох дистанціях: 60, 300 та 1000 метрів. Найкращі результати показали вихованці тренерів-викладачів Миколи Мальченка, Дениса Могильного, Володимира Степаненка та Юрія Ткаченка.

Переможці та призери отримали медалі, грамоти та заохочувальні призи. Мама вихованця Юрія Семененка Наталія Базилевич нагородила Карину Тищенко та Данила Чередніченка грошовими преміями.

Цього ж дня у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) провели змагання з футболу пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Бориса Сонька. Взяли участь три команди. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради.

Перемогла команда “Дніпро” (Дівички), вона отримала перехідний кубок. Друге місце посіла команда села Велика Каратуль, а третє – із села Лецьки (Циблівська ТГ).

Переможці та призери отримали грамоти та медалі від відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Переяславської міської ради.

Нагадаємо, що 14 вересня також розпочався чемпіонат Переяславщини з мініфутболу 8х8. Яким був перший тур, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору