ЖИТТЯ

19 серпня росіяни атакували Україну ракетами та дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 19 вересня російські війська атакували територію України трьома зенітними керованими ракетами С-300/С-400, однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69 та 42-ма ударними БпЛА типу “Shahed”. Сили ППО знищили 42 безпілотники та одну керовану авіаційну ракету у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Херсонській областях. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що у повітряному просторі були зафіксовані БпЛА, а Сили ППО працювали по цілях. Про наслідки ж не повідомляли.

На Черкащині збили ворожий БпЛА. Внаслідок бойової роботи по іншій цілі ушкоджень зазнав один із закладів освітньої сфери на Звенигородщині. Пожежу покрівлі ліквідували. Ніхто не постраждав.

На Дніпропетровщині вночі працювала ППО, оборонці збили одну ракету.

На Рівненщині Сили ППО збили повітряну ціль ворога. Люди не постраждали. На місці збиття працюють відповідні служби.

У Миколаївській ОВА повідомили, що вночі силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено вісімнадцять БпЛА.

Нагадаємо, що уночі 18 вересня росіяни атакували Україну 52 дронами та трьома ракетами. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору