ГРОШІ

Із бюджету Переяслава виділили гроші військовим частинам на обладнання, ТЦК – на конверти та марки, поліції – на пальне

На сесії міськради Переяслава виділяли гроші для потреб Сил оборони. Куди та скільки?

19 вересня на сесії міської ради Переяслава із бюджету громади виділили гроші на потреби ЗСУ та правоохоронних органів. Про це повідомляє Інформатор.

Для військової частини А2215 у вигляді субвенції із місцевого до бориспільського районного бюджету виділили 550 тисяч гривень на придбання астрономічних та оптичних приладів. Гроші передбачили із вільних залишків станом на початок 2024 року.

Військовій частині А7046 для військової частини А7323 виділили 262 тисячі 500 гривень на придбання квадрокоптерів, безпілотників, комплектуючих та супутніх товарів для них. Ці видатки стали можливі за рахунок передачі із загального фонду коштів іншої субвенції з місцевого бюджету.

15 тисяч 750 гривень виділили першому відділу Бориспільського РТЦК та СП на придбання поштових конвертів та марок для якісного проведення мобілізаційних заходів, організації взаємодії з військовими частинами. Ці видатки стали можливі за рахунок вільних залишків станом на початок 2024 року.

Також у вигляді субвенції із міського бюджету до державного виділили 200 тисяч гривень на придбання паливно-мастильних матеріалів для Бориспільського районного управління поліції.

Нагадаємо, що на цій же сесії переяславка Галина Дудар вчергове порушувала регламент. Міський голова написав на неї заяву до поліції. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору