ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї хотіли ошукати жінку на понад 5 тисяч гривень

Як минуло 18 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 18 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13:32. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на об’їзній дорозі поблизу АЗС “КЛО” сталася ДТП між вантажівкою DAF та іншим авто. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

14:43. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що їй зателефонував нібито слідчий, та сказав, що на неї відкрили справу та зобов’язують з’явитися в суд через скаргу фармакологічної компанії, через те, що жінка відмовилася від посилки з препаратами на суму 5 500 гривень. Впевнена, що це шахраї. Звернулась з метою інформування.

22:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що із його знайомим відбувається конфлікт. Зрештою ситуацію врегулювали мирним шляхом.

22:51. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що буянить п’яний чоловік. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Нагадаємо, що 16 вересня у Переяславі на Шкільній зіткнулися автомобіль Honda та мотоцикл. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору