ЖИТТЯ

На Переяславщині зіткнулися мотоцикл та автомобіль Suzuki: обидва водії постраждали

На Переяславщині сталася ДТП. Зіткнулися мотоцикл Suzuki та автомобіль Suzuki.

18 вересня близько 10:40 на 40-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро на перехресті поблизу села Стовп’яги сталась ДТП. Зіткнулися мотоцикл Suzuki та автомобіль такої ж марки. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними від поліції, водій мотоциклу Suzuki військовослужбовець ЗСУ 1975 р.н., не вибравши безпечної дистанції та швидкості, здійснив обгін на перехресті та зіткнувся з автомобілем Suzuki під керуванням водійки 1965 р.н., яка повертала ліворуч.

Внаслідок ДТП обидва водії постраждали, а транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Водія мотициклу госпіталізували до Переяславської БЛІЛ з попередньо черепно-мозковою травмою, пневмоторексом та переломами. У водійки автомобілю забій грудної клітки, садини правого передпліччя та лівого плеча, від госпіталізації відмовилась.

За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що  21 серпня у Переяславі сталися дві ДТП з механічними пошкодженнями. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору