ЖИТТЯ

Новим начальником поліції у Переяславі став Віталій Івасенко: хто він та які цілі має на посаді

У Переяславі – новий начальник поліції. Ним став Віталій Івасенко.

9 вересня призначили нового начальника першого відділу (м. Переяслав) Бориспільського районного управління поліції. Ним став 41-річний підполковник поліції Віталій Івасенко, який раніше був начальником сектору поліцейської діяльності у відділі поліції №1 (м. Березань) Броварського РУ. Про це повідомляє Інформатор.

У коментарі нашому виданню Віталій Івасенко розповів, що народився у селі Недра (Березанська ТГ). У 2000 році вступив до Львівського університету внутрішніх справ, а у 2006 році – закінчив там магістратуру. Працював у Баришівському райвідділку на посаді оперуповноваженого протягом 11 років. Згодом у відділі почалась реорганізація, тож у 2019 році Віталій Юрійович заступив на посаду заступника начальника відділу поліції в Березані, де працював до переведення у Переяслав. Одружений, має двох дітей.

– У поліції ціль одна – допомагати громадянам, розкриваючи тяжкі та особливо тяжкі злочини. Зараз є проблема з особовим складом, тож будемо комплектуватися. Потрібно налагоджувати співпрацю з громадами. А їх тут у вас багато – аж п’ять. У Березані в мене була лише одна. Є над чим працювати, але думаю, що все буде добре, – сказав Віталій Івасенко.

Він замінив на посаді підполковника поліції Георгія Ногіна, який її займав із червня минулого року.

Його заступником у секторі превенції став майор поліції Денис Свириденко, який раніше займав таку ж посаду у Броварському РУ. Він виступив на сесії 19 вересня з доповіддю про стан правопорядку на Переяславщині.

Нагадаємо, що на цій же сесії переяславка Галина Дудар вчергове порушувала регламент. Міський голова написав на неї заяву до поліції. Деталі – тут.

Дарія Сухотенко

Фото надав Віталій Івасенко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору