ЖИТТЯ

Чи готові “Бурти” боротися за медалі? Анонс 2 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

У суботу відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу. Анонсуємо всі матчі.

У суботу, 21 вересня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. У ньому “Ратибор” спробує нав’язати боротьбу головному фавориту, вперше покажуть себе “Бурти”, а “Матадор” та Juk Store зійдуться у центральному матчі. Інформатор підготував анонс.

14:30. “Ратибор” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). “Ратибор” погано розпочав турнір, поступившись Juk Store аж 0:5. Тепер на нього очікує точно не слабший суперник. Якщо і йому гідного бою переяславський колектив не дасть, то може загнати себе до психологічної ями. Вовчкову ж, судячи із першого туру, потрібно попрацювати над реалізацією, тому не виключено, що цього разу із суперником він панькатись не буде.

15:30. “Бурти” (Переяслав) – BOSS (Переяслав). “Бурти” мають кількох класних, як для чемпіонату Переяславщини, футболістів: Антон Бончев, Павло Товкач, Кирил Цьома, Богдан Рева, Максим Середа. Загалом, якщо буде все гаразд зі зборами та зіграністю, може вийти цілком пристойний колектив, який нікому не дасть спокою. На тлі BOSS, який вже зараз здається однією із найзіграніших команд, можна буде чітко побачити теперішній рівень “Буртів”.

16:30. “Матадор-Університет” (Переяслав) – Juk Store (Переяслав). Завершиться ігровий день центральним матчем туру. “Матадор” тиждень тому програв BOSS , але не можна стверджувати, що той результат був абсолютно справедливим. Juk Store розгромив “Ратибор”, проте не факт, що цього у той день не могла б зробити будь-яка інша команда. І “Матадор”, і Juk Store точно ставлять за мету здобути медалі, тому їхні очні зустрічі – це боротьба більш ніж за 3 очки, а, ймовірно, за позицію у підсумковій турнірній таблиці. Пригадайте “Лігу дворів” і як там визначилися медалісти.

Що було у першому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору